Naša zgodba

55000
FOREIGN FOLLOWERS
60
CERTIFIED TEACHERS
2240
STUDENTS ENROLLED
215
COMPLETE COURSES

Svoje udeležence razvijamo v sodobne kreatorje preoblikovalce in uspešne uporabnike jezikovnih znanj.


O Jezikovni šoli Jan

Jan, jezikovna šola je dokaz, kako daleč in visoko lahko seže jezik, če ga posredujejo vrhunski predavatelji v kreativnem okolju, ki zagotavlja udeležencem jezikovnih izobraževanj vrhunsko znanje in prijetno počutje.

Jan, jezikovna šola je šola, ki razvija svoje udeležence v sodobne kreatorje, preoblikovalce in uspešne uporabnike jezikovnih znanj. Smo ena izmed najboljših jezikovnih šol, naš rezultat pa lahko opišemo v dveh besedah »pravi vpliv«. To je tisto, kar naši udeleženci od nas pričakujejo in kar sodobni trendi zahtevajo od nas samih. Naše poslanstvo in naša tradicija nas usmerjata v pridobivanje in razvijanje novih znanj, naprednih idej in navdušujočih novosti.

Personalizacija jezikovnih izobraževanj, oblikovanih na osnovi selektivnega pristopa, intenzivno usmerjena in sodelujoča skupnost, kot tudi delovno učinkovite metode so samo del naših prednosti. Osredotočeni smo na rezultate in zadovoljstvo naših slušateljev, pri katerih spodbujamo inovativnost, zaupanje in samozavest. V ustvarjalnem okolju naši udeleženci in predavatelji vzpostavijo močne vezi, ki jim omogočajo prednosti tako na zasebnem kot profesionalnem področju. Pri našem delu želimo, da nas spremljata smeh, veselje in obilo zabave.
Vse te kvalitete vsebujejo izobraževalni programi Jan, jezikovne šole.

Znanje tujih jezikov povezuje ljudi po celem svetu. Vsi tisti, ki boste pridobili jezikovna znanja in preizkusili naš način dela, boste pridobili z/možnosti za uspeh in dosegli rezultat v današnjem – sodobnem času.

KAJ NAS ODLIKUJE?
Jan, jezikovno šolo odlikujejo tri bistvene prednosti:

  • usmerjamo vas pri osebno prilagojenem pridobivanju trajnih in kakovostnih znanj tujega jezika,
  • kakovost in učinkovitost izobraževalnih metod, usmerjenih v rezultat na mednarodnem in nacionalnem nivoju,
  • ustvarjalno okolje s sodelujočo skupnostjo in dolgoletno tradicijo na področju jezikovnih ter medkulturnih izobraževanj.

ŠIRINA NAŠIH ZNANJ
Širina našega kurikuluma in kvaliteta Jan, jezikovne šole bistvene prednosti naredijo še bolj močne.

  • Nudimo praktično naravnane učne izkušnje, ki povezujejo znanstveno-teoretična in praktična znanja ter spretnosti, ki zagotavljajo udeležencem neprestano povratno in strokovno informacijo.
  • Poglabljamo in raziskujemo inovativne metode poučevanja tujih jezikov in kljub številnim posnemovalcem ostajamo še naprej korak pred vsemi in nadaljujemo z razvojem  našega koncepta.
  • Našim udeležencem s pridobljenimi znanji in spretnostmi omogočamo doseganje številnih uspehov na slovenskem in mednarodnem nivoju.

PREVZEMAMO ODGOVORNOST ZA NAŠO BODOČNOST
Izvršujemo, kar učimo. Naš pristop izkazuje, kakšne izzive smo si postavili. Kritično ocenjujemo sedanjo realnost, vključujemo potrebe prihodnosti in prevzamemo odgovornost za spremembe.

Naš neprestani cilj je: razvijati udeležence, v sodobne kreatorje, preoblikovalce in uspešne uporabnike jezikovnih znanj, ki bodo naredili pravi vpliv na svet.

Naš uspeh je napredek naše šole in udeležencev naših izobraževanj.

Meet Our Team

Plugins your themes with even more features.